• Tack sommaren – Välkommen hösten

  2013-05-19 13.49.35
  Mitt allra största tack denna sommar går inte till den 35 gradiga värmen som höll i sig vecka ut och vecka in och gjorde min lägenhet till en bastu och min hjärna till en nyfödds. Utan det allra största tacket går till de allra bästa människorna som trots detta väder satte sig ner och skrev sin sommarblogg. De lyfte på stenar, de tömde ut sina ryggsäckar, de blickade ut och in i framtiden, de bjöd på erfarenheter, reflektioner och känslouttryck, igenkänning, överraskning och det chockartade. Historia, historier och livets lärdomar. Jag tänker generositet. Jag tänker på kraften i att dela med sig. Att tro på att min historia är något att berätta. Bara vet att ni gjort skillnad i sommar. Vet att jag uppskattar varenda bokstav och mening, formulering och ton. Tack!

  Här hittar ni hela listan på 2014´s sommarbloggare, länk till respektive berättelse hittar du när du klickar på namnet. Under de närmaste veckorna kommer dessutom sommarbloggarna få nytt liv i form av Sommarpoddarna! Du kommer kunna gå in och ladda ner dina favoriter och lyssna till förträffliga berättelser samtidigt som du diskar, promenerar eller kör bil.

  Ta dig nu an hösten med energi och glädje eller bara njut den som den är!
  Tack för att du läser, deltar och delar med dig!2012-09-18 14.41.43

  Inger

   

   

   

  Inlägg taggade med ,

11 svar

 1. Stort tack till dig Inger som lät mig vara med. Det har varit ljuvligt att läsa allas berättelser. Jag har inte kommenterat på allas men jag har läst. Jag har skrattat, känt igen mig och jag har gråtit. Härligt har det varit.

  I vinter när det är som mest trist ska jag längta till nästa års sommarbloggare.

  Tack för din tid och ditt engagemang Inger!

  Stor kram, Dorotea

 2. Brita Hahne skriver:

  Tack så jättemycket för denna sommar Inger!

  Det har varit så kul och intressant (läsning) att vara med :).

  Jag ser fram emot nästa sommar!

  Kram brita

  • inger skriver:

   Ja Brita, du kan väl börja fundera på vad du vill berätta då?! 🙂 Stort tack

 3. Eva Burman skriver:

  Tack Inger!

  För din generositet att lägga ned så.mycket arbete och mig möjligheten att få dela alla underbara sommarbloggare. Det har varit en ljuvlig läsning och det är toppen att du nu också ger oss möjlighet att lyssna på varandra nu när hösten är i antågande.
  Kram!
  Eva

 4. Karin skriver:

  Stort varmt tack Inger, för ditt arbete, engagemang och generositet.
  Det känns som en ynnest att ha fått vara en del av denna gedigna och sköna samling personligheter som har sommarbloggat i år.
  Tack också för utmaningen att spela in bloggen, som för min del tar mig vidare i min egen utveckling som företagare.
  Tack alla för underbara, gripande, intressanta och roliga berättelser.

  Reflektion: så mycket skatter och rent av diamanter det finns.

  Kram!
  Karin

 5. Jag kan bara hålla med alla föregående talare. Framförallt tack till dig Inger som gett oss möjligheten att vara med, dela med oss och ta del av allas historier.

  Ser fram emot att lyssna också. Kan tänka mig att de får nytt liv och blir en helt annan upplevelse.

  Tack & Kram!:)
  Christina

 6. Mattias skriver:

  Tack, Inger! Outtröttlig inspiratris med blick för både de stora sammanhangen och de mindre, jordnära. Önskar fin start på hösten. Kram! Mattias

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *