• Trettiodagarsutmaningen

  Ja vad gör man inte för att komma igång med goda vanor. En sak man kan göra är att hitta sin modell. Min modell är ramverk. Kan vara äta enligt någon metod eller 30 igenschema, I Love It! Kan vara att ihop med en kompis köra 60 dagar utan socker, Lili och jag gjorde det för några år sedan och firade målgång på Gondolen med ett glas champagne. Det kan vara att blogga i 100 dagar utan uppehåll, gjorde förra året #blogg100, superkul och utmanande!

  Nu hittade jag en film på TED.com, Matt Cutts, en kille, säkert i USA, hade inspirerats av någon annan att köra 30-dagarsutmaningar. Han förde in något nytt i sitt liv, gav det 30 dagar. En del grejer behöll han andra var en trettiodagars upplevelse av något nytt. Det här tilltalade mig direkt, helt i min smak. Just nu behöver jag inget nytt utan jag behöver återta en god vana. Morgonträning. Så jag kör 30 minuterspass varje morgon i trettio dagar. Målet är att behålla en god vana efter 30 dagar. Sen gillar ju jag att manifestera saker, inspirera andra att hänga på som i sin tur kan inspirera varandra. Jag har inget gäng jag hänger med i veckorna, jag jobbar och är här och där. Mina kompisar samlar jag på facebook. Så istället för att ringa runt till ett gäng kompisar gjorde jag ett event på facebook. Sagt och gjort och nu figurerar ett 60-tal utmanade vänner och vänners vänner där. Var och en väljer sin utmaning. Det är mycket träning, meditation, äta frukost istället för annat jox på kvällen, dansa varje dag, skriva på sin bok, ringa fem kunder varje dag… Fantasin är gränssättare. Jag har flera grejer på min lista som skall in i min 30-dagars. För 30 dagar börjar ju alltid med dag 1 och den infaller när jag bestämmer mig för det.

  Här hittar du eventet på facebook och du är varmt välkommen att delta!

  Att ta kommandot i sitt liv är så väldans skönt 🙂

  Inger

   

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *