• På riktigt. Jag är modig & på riktigt.

  Så var den då här. Dagen då mitt rykte kom ifatt mig.2012-09-18 14.41.43

  Jag har valt att jobba med personligt varumärke som uttryck för hur vi tar oss själva på allvar, tar reda på vilka vi innerst inne är, vilka vi som vi vill vara och sen ser till att bli det. Den. Jag. Allt arbete med personligt varumärke samkörs så väl med personlig utveckling. För bra personliga varumärken är äkta. De är autentiska och på riktigt. De ska gå att bita i utan att de pulveriseras. Personlig utveckling gör det med oss. Om vi går på djupet och vänder och vrider. Om vi knallar ut i världen och låter den pröva våra värderingar. Stärka oss i våra val och grundstommar. 

  Och det här har jag gjort i några år. Det har stormat, jag har grinat, jag har kämpat, jag har visat upp alla mina val, mina värderingar. Jag står kvar. Jag frågar mig fortfarande vad jag menar, om jag är riktigt klok, om jag gjorde bra där, kunde gjort annorlunda här. Jag är är varken färdig eller framme. Jag är här, jag är nu och jag är absolut framtid. 

  När man gör så här så brukar ordet mod dyka upp. Andra uppfattar mig som modig. Jag också även om jag blivit van. Van vid ett sätt att vara, att berätta vad jag tycker, lyssna på andra och ta in men vara klar i min värderingsgrund och låta andras tankar strila in som genom ett filter av mina värderingar. Vända och vrida och inte ge vika eller bli nervis att ogillas när jag ändå kommer fram till att för mig är det på ett annat sätt. Jag har fler områden att utforska som är skitläskiga för mig och de kräver mitt mod. 

  Så då ringde Anneli Fromell. Anneli som är en fena på hur mod, skam och att leva med öppet hjärta har betydelse för en människa. Det blev en intervju, ett samtal under rubriken; Synlig – en konversation om mod, självkärlek och att vara autentisk. Jag är glad att min idé att ta tolkningsföreträde om hur jag uppfattas av andra har burit frukt.  Läs gärna Annelis intervju med mig här. Får du tankar och reflektioner om ämnena är du som alltid välkommen att kommentera eller på annat sätt kontakta mig. Vill du följa Annelis klokskaper finns hon även på facebook med egen sida.

  Ta hand om Dig & hitta Din egen röst!

  Inger

   

2 svar

 1. Ja, Inger du är modig och du är du. Skönt att läsa och fint att se bilden. ”Be your own author” sade Richard Moss – en av mina lärare – en gång, dvs var den du är och var det med den auktoritet som är din. Lycka till, kram från Margareta som har ett lite öppnare hjärta idag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *