• Vara där jag vill vara

  20100210-9095-s - Kopia

  Idag, denna murriga grå novembertorsdag, bär det av mot Lidingö. Där vankas nationell konferens med Sveriges alla ICF hängivna coacher. Välkomna är även de som inte är coacher. De som är nyfikna på eller redan är stormförtjusta i coaching.

  2007 klev jag in på Mindmentor för första gången. Jag påbörjade min resa mot coach och den jag är idag. Jag hade hittat hem. Nu föll allt på plats. Jag hade setts som otacksam av vänner som gav mig råd efter råd om hur jag borde leva mitt liv. Här stod det tydligt, jag gillar inte råd. Jag gillar frågor. Jag gillar att hitta svaren själv. Så bara för att jag uttrycker att jag är förtvivlad och inte vet vad jag ska ta mig till är det inte så att jag vill ha någon annans lösning. Jag ville ha frågor och hitta mina egna svar. Ingen skugga över mina gamla vänner. Hur kunde de veta det jag inte själv visste.

  Det här är min andra nationella konferens med ICF, har en global i London i färskt minne från förra hösten också. De här dagarna är att se fram emot. De här dagarna känns som de kommer stå självlysande i novembers utmanande töcken. Tänk lyckan att frottera sig med hundratals likasinnade i dagarna tre!

  Jag är lycklig!

  Jag ska dessutom intervjua och filma samt hålla en workshop om styrkan i att jobba med ditt personliga varumärke som coach, stick ut i coachbranschen, vi är rätt många nu!

  Vi ses!

  Inger

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *