• Jag skriver min bok i Italien. Och du?

  villaottilia

  Vill du ha skrivtid i skön miljö och samtidigt ta ditt skrivande till nya nivåer? Häng med på skrivkurs och skrivretreat med tillgång till författarcoach! 

  Villa Ottilia bjuder skön miljö och full service. Här har du möjlighet att påbörja, fortsätta eller avsluta ditt skrivprojekt. 

  Och sen lockar de oss med;

  • Fria granatäpplen att plocka från träden hela veckan!

  Jag vet inte hur det är med dig men för mig är det detaljerna jag går igång på. Jag kan gå i god för hela upplägget. Jag har varit på Villa 20130407-123502.jpgOttilia, i april i år. De dagarna har jag på förvar i mitt hjärta. Vackert landskap, en ljuvlig medeltida stad, Oria. God mat, trevligt folk, espresson, Villan är hemtrevlig och ändå verkligen inte hemma och Italien bara.

  Skrivdelen med författar – och skrivcoachen Jeanette Niemi upplevde jag under en sex dagars skivkurs i internatform i somras. Jeanette är toppen. Hon är pedagog i sin tydlighet och med tillgång till flera perspektiv med målet att nå fram till dig. Dessutom lyfter hon in sin coachförmåga genom frågor och ett värderingsfritt bemötande vilket får deltagarna att växa, tänka fritt och gärna stort. Jeanette skapar en miljö man trivs i.

  För priser, datum, upplägg och hur man tar sig dit går du bäst in på Jeanettes sida Kreationslotsen. Vill du ändå veta lite mer om hur det faktiskt är att beställa due cappuccini, skriva i fågelperspektiv eller avnjuta Linda och Ritas frukostar på altanen som vetter mot olivlunden, ja då får du absolut kontakta mig.

  Buonasera
  Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *