• Skåne i mitt hjärta, en del av mitt varumärke.

   

  Började dagen med att föreläsa på Mindfloors Måndagsboost i Malmö.

  Nej, jag började dagen med att segt och långsamt vakna i världens skönaste hotellsäng. Sovit som en stock och var så nöjd med den känslan att leendet spred sig över hela ansiktet. Efter frulle och göra sig fin promenerade jag till Adelsgatan 2.

  föreläser pvm

  Jag får prata om mitt sätt att jobba med personligt varumärke. Inifrån och ut. Värderingar, egenskaper och hur du kommunicerar dessa. Jag tror faktiskt att alla deltagarna tyckte det var viktigt.

  pvm1

  Här pratas det värderingar. ”Är mina värderingar mina?” ”Lever jag verkligen mina värderingar?”

  måndagsboost

  Måndagsboost är inte bara en Inger som föreläser. Nej det är framför allt den här stunden. Den som vill lägger sitt visitkort för att senare få det draget. Upp på scen, presentera sin vision, sin affärsidé och berätta vad man vill få hjälp med. Feedback, tips, perspektiv – vad som. Ett fantastiskt värde för en ensam företagare. En generös och smart idé av Mindfloors grundare Helene Colak.

  En filmad intervju av Nina Jansdotter. Jag besvarar vad är ett personligt varumärke, vilka missar begår människor i sitt varumärkesarbete.

  österlenwalett1

  Resten av dagen har ägnats i Aryel Waletts sköna sällskap. Vi vänder och vrider på perspektiven, skrattar ofta, svär lite världsvant och levererar våra sanningar. Ett underbart sällskap alltså. Kvällen har varit god och vacker.

  Jag är inte bara välfylld av dagens intryck utan proppfull. Nu pluggar jag ur och dyker ner i vila. Har jag berättat att här är så tyst att tystnaden hörs?

  Godnatt. Dröm sött. Inger

   

  Inlägg taggade med ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *