• Sommarbloggarna 2013

  2012-07-08 14.20.25

  Sommar, sommar, sommaaar…

  Nu är den här! Vissa är inte helt övertygade, andra har inte hunnit njuta av våren och är överraskade att det är midsommar om blott två dagar.

  Framgångsbyrån STHLM. välkomnar ett helt gäng nya sommarbloggare och ett par ”oldies”. De har skrivit förr och de gör det igen. Vi kommer göra personliga resor, vi kommer ta del av reflektioner kring utveckling, lärande, värderingar och mycket mer. Sommarbloggarna är för dig. För dig att läsa när du har tid och lust, i telefonen, i läsplattan, datorn eller skriv ut och ta med.

  Blir du sugen på att själv dela med dig av en text? Känner du någon som skriver på ett härligt sätt, har mycket att berätta? Vill du berätta någon annans historia? Hör av dig så berättar jag förutsättningarna.

  Bloggtexterna rullar in och snart publiceras den första! Välkomna till riktigt goda läsupplevelser!

  Inger

  Inlägg taggade med ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *