• Allt som händer

  Detox dag 6.musli

  Kroppen hänger med. Den gillar morgonträningen som jag kört varje dag i två veckor. Jag går fort, joggar, gör armhävningar och annat pulshöjande vid olika stationer längs en slinga. Ökar lite successivt och känner efter vad kroppen orkar. Kroppen, ja hela systemet, påverkas av en detox. Jag känner mig lika stark som vanligt. Störtskönt.

  Har lagt till nässelpulver i drinkarna vilket tillför c-vitaminer, antioxidanter, klorofyll och järn.

  Imorgon blir det en dag med ett steg åt sidan. Jag ska till Vaxholm med familj och vänner för att fira en födelsedag och där gör jag det bästa möjliga. Stor risk att det slinker ner ett gäng räkor.

  Detox är en mental resa också. Jag skojade även igår om min längtan till en god kopp kaffe. Skrev att ”en kopp te mitt i ett kaffemecca är höjden av självplågeri”. Ett annat perspektiv är att det var en prövning och jag klarade den. Konversationen i huvudet var, ”jamen ta en cappuccino. Gör det. Nej. Jo men bara en. Nej jag ska ha te. Jamen ta en chailatte i alla fall, lite fluff du vet. Jag ska ta en te. De har rooibos! Det vill jag ha!”. Va! vad säger ni om det för en vinnarskalle?

  Handlade plockgodis åt min kombo nyss. Helt ointresserad själv. Fast, jag har ju kvar min craving – en goooood espresso! Oj, nu kände jag doften av den. Och bredvid den står visst en fyra Strega… Tihi!

  Ha en fin kväll! Nu ska jag göra en drille på grapefrukt, hallon och nässelpulver.

  Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *