• Detox – rening dag 3

    bild
    Detox dag 3. Jahaja. Allt är gott. Jag mår bra men är lite seg. Pigg ena stunden och stentrött den andra. Det är ingen jobbig hunger, det är bara äta något av allt som är okej, ner med massa frukt och bär i en mixer och voilá så har man en fantastisk drink. Men idag har jag hallucinerat om kaffe och ostsmörgås. En god kopp kaffe, gärna espresso bryggt i moccabryggaren. Liten dutt varm mjölk, den allra enklaste ostmackan eller en surdegsbit med en syrlig, vällagrad prästost med små saltkristaller i… ja ni hör ju!

    Nå nu är det sovdags och imorgon blir det en rejäl morgonträning i solen. Dessa dagar går ut på att ta hand om mig. Det är min investering i mig själv.

    Godnatt,

    Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *