• Höj din lyckonivå. Med gammal skåpmat. Nej gammal byråmat.

   

  Satt och tänkte på gamla tider. Minns en rolig vecka jag gjorde på hemsidans blogg 2010. Det var en veckas workshop i lycka. Japp, varje dag hade man en uppgift, ett tema, en rubrik eller dylikt att fokusera på. På videon du hittar via länken, Tacksamhetsbrev!, kommer en av mina favoriter. Fast jag gillade nog alla dagar när jag tänker efter.

  Här får du hela listan;

  Måndag –  Börjar dagen med att skriva ner fem saker jag är tacksam för
  Tisdag –    Tar 10 min & skriver ner en rolig idé eller ett projekt för framtiden
  Onsdag –  Gör en extra snäll handling
  Torsdag –Tacksamhetsbrev, skickar mail, brev eller vykort till någon som gjort något bra
  Fredag –    Njuter av god mat och sällskap
  Lördag –   Besök en ny plats
  Söndag –  På söndag reflekterar jag vilken effekt strategierna haft under veckan. Bara vara – Vila!

  Syftet var att se om lyckonivån höjdes. Och det kan vi alla konstatera att den gjorde. Prova själv!

  Godnatt vänner!

  Inger som skriver inlägg 19 av 100 i #blogg100 -utmaningen. Bör alltså återkomma imorgon och skriva nr 20

   

   

   

   

  Inlägg taggade med

Ett svar

 1. […] din bästis, kusse, kollega eller käraste. Om Du vill. Om du läste raderna från i tisdags om lycka, kan du gissa att det kommer skänka dig glädje. Jag har köpt en present till en oväntad person. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *