• Fem snabba om coaching

   

   

  Kraftfullt och enkelt. Det är två ord som beskriver coaching för mig. Coaching i sin enklaste form är för mig alltid kraftfullt. Både i effekt hos klient och i utförande av mig som coach.

  Fick tips från en vän och kollega att titta på den här korta filmen som handlar om att coacha sina medarbetare. Något som ibland är en förväntan utan kunskap om hur det ska gå till. Filmen kan inspirera till att ta reda på mer. Min starka övertygelse är att den eller de i en organisation som tar till sig coachingen från grunden, vågar använda den fullt ut har endast att vinna på det. Det är inte att betrakta som ännu en procedur, en process eller ett system som man skall komma ihåg att använda. Det är ett förhållningssätt. Ett förhållningssätt har du med dig. Det är och blir en naturlig del av dig. Precis som det förhållningssätt är som du har valt att ha idag. Och har du inte valt det medvetet är det kanhända dags att välja nu.

  • Utveckling
  • Relationsskapande
  • Riktning
  • Ansvarstagande
  • Resultat
  Fem ord som beskriver vinsterna med coaching i företaget.

  För dig som vill ta reda på och själv aktivt välja förhållningssätt i ditt dagliga arbete kan jag varmt rekommendera höstens två dagars utbildning i Coachande förhållningssätt. Den 9 och 10 oktober håller jag och Karin Ulfhielm i två fullsmetade dagar och lär ut allt vi kan om ditt nya, självvalda förhållningssätt. Det kommer hjälpa dig i din arbetsvardag men också i dina relationer utanför jobbet. Vi har lyckan att få tillgång till Bullhound medias stämningsladdade medeltida valv i Gamla stan.      

  Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *