• Zumba och läggdags!

   

  Jag har njutit en Fantastisk sommar! Semester så totalt tillbakalutad i vila har jag inte haft sedan 2006. Den här veckan har lite arbete pockat på. Mitt samarbete med Karin UlfhielmVargkask drog igång igår. En dag fylld av smarta ideer om vår marknadsunika utbildning i Coachande ledarskap och mycket mer. Allt detta skapar en känsla av att det är dags att strukturera sin kommande vardag. Jag har därför antagit två nya utmaningar.

   

  Läggdags
  De kommande 14 dagarna, från måndag 13 augusti till söndagen 26 augusti ska jag vara i säng till klockan 22.00. Det finns många hälsovärden att vinna. Jag har en galet trög ämnesomsättning och en sak jag ännu inte provat är att se till att få mer sömn. Nu ska vi se vad det gör för skillnad. Grundaren bakom denna idé är Ulrika Gabriel, en verkligt inspirerande kvinna!

   

  Zumba & kostråd
  Som om inte det vore nog har jag idag anmält mig till energiknippena Melissa Pilot och Mia Olssons åttaveckorskurs med Zumba och kostrådgivning enligt ISO dieten. Så varje fredag kl.17 zumbar vi ihop och sedan får vi inspiration till fantastisk energigivande mat! Därefter är jag grundad och laddad för en superhelg! Kan inte bli bättre. Det här är ett utmärkt tillägg för årets rubrik, Hälsans år 2012.

  Vad har du för nyheter på agendan? Några sköna utmaningar eller mål för hösten? Berätta gärna! Jag återkommer med mina reflektioner under utmaningarnas gång. Kommer helt klart bli knepigt att hinna skriva.. det är tidigt man får avrunda sin kväll om man ska vara i säng 22. Typ två timmar försvinner från mitt vanliga upplägg. Jag är så nyfiken på vilka som blir mina vinster!!

  Nu Kör Vi!!
  Inger

   

   

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *