• Lista på Sommarbloggarna är här!

   

  Sommarbloggarna 2012

  Nu är den här! Listan på Sommarbloggarna för 2012. Listan kan komma att fyllas på under sommarens gång. Först ut är Kerstin Ålander, redan imorgon fredag!

  Kerstin Ålander
  Med begravningsbyrå på Liljeholmen. Kerstin hjälper människor i den svåraste av stunder, lotsar dem för att finna den röda tråden, att finna det personliga, det där lilla extra som gör att begravningen blir fin och bra.  

  Linda Larsson
  Den tjusigaste Signorina Svedesa på Italiens klack. Driver B&B mitt i paradiset där italienarna kan driva en till vansinne!

   Wolfie Myrvälder
  Det Wolfie inte kan om naturmedicin är troligen inte värt att veta. Att uppleva Wolfies coaching är som att få dela hennes fantastiska värld för en stund, om man vågar!

  Lili Bringel
  Tillsammans med Lili har jag lärt mig så mycket! Lili är civilekonomen och certifierade coachen som tar dig till framgång! Hon stödjer också ”överpresterare” att återfinna arbetsglädjen. Hon syns gärna i gummistövlar, röda läppar och ett glas champagne i handen.

  MarieLouise Falk
  Utan inbördes ordning, certifierad coach, styrelseledamot i Företagarna, International Coachfederation, instruktör/tränare, golfare… Levnadsglada och inspirerande MarieLouise!

  Johan Theodorsson
  Sagor är en stor del av Johans tillvaro. Han driver Fantasiförmedlingen. Sätter upp sagoföreställningar som får barnen att skratta och engagera sig och de vuxna att beröras och fundera. Johan har fått mig att både rysa och gråta.

  Johanna Westberg
  Ingenjören från Umeå som bloggar till kollegornas stora nöje. Johanna som jag äntligen fick träffa på riktigt en solig sommarkväll på en gemensam väns balkong. Jordnära, klok, rolig och flärdfull!

  Anneli Fromell
  Är socialarbetaren som tröttnade, tog tanke till handling och skapade ett holistiskt program för branschen. Hon säger sig skriva alldeles för långa blogginlägg om hur det är.

  Ann Bergström
  Driver företaget STORARTAT i Göteborg, nätverkar och bloggar. Ann och kläderna hon skapar är härligt färgsprakande och granna.

  Jonny Nordin
  Affärskontakten, där träffade jag honom första gången under 2007. Nu har han skrivit bok om sitt nätverkande och satt igång spännande Traders Corner.

  Linda Örtengren
  En sann livsnjutare med insiktsdjup som ett ekolod. Jordad och nära till skratt. Samtalsterapeuten, coachen, matlagningsfantasten och varma vännen. Driver Lyckokompaniet ihop med förra sommarens Sommarbloggare Mattias Leivinger.

  Christina Nilsson
  Vad gör Christina i n t e just nu? Chakra Balance Dance, moderator och konfrencier, syns i tv-rutan i statistroller och reality showen Skånefruar.

  Lisa Carpevi
  Penntrollet Carpevi driver Uppdragsklubben! Journalist med en stor dos ödmjukhet, driv och passion. Lärde känna Lisa i vårt arbete på Alla Kvinnors Hus.

  Margareta Carlsson
  Driver företaget Atheragram i Solberga , Nässjö, Småland. En coach med skrattet nära till hands.

  Varmt välkomna att läsa, njuta och sprid till dina vänner!

  Stolt, glad & tacksam,

  Inger

  Inlägg taggade med ,

2 svar

 1. HÄLSOFOKUS skriver:

  Intressant! Men irriterande med pop-upen som mer eller mindre tvingar mig att gilla, tweeta etc…

  • inger skriver:

   Popup? Vart dyker den upp? Berätta mer. Tvinga någon, låter ju inte riktigt som jag. Eller menar du raden till vänster med möjligheterna att dela? Om det är den, vart tycker du den ligger bättre/snyggare? Vi har provat under rubriken men det kändes rörigt. Underst kanske. Tack för påpekandet.
   Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *