• Förändringens vindar

  När jag i början av året satte mål för 2012, valde jag en rubrik, ”2012 Hälsans år”. Jag använde mig av de här fyra punkterna för att se över mina olika hälsoområden.
  1. Välj ut ett område i ditt liv som du vill ska förbättras under 2012. Beskriv nuläget noga, var specifik. 
  2. Vilka ritualer har fått dig dit du är nu? Titta på ditt beteende på ditt valda område, har du svårt att se vad du gör, fråga någon nära dig. 
  3. Vart vill du vara? Hur vill du att du ska ”se ut, känna dig, ha det omkring dig” osv. Hur ser din vision ut? 
  4. Vilka ritualer kommer att ta dig dit? Vad behöver du införa som en eller flera ritualer för att nå din vision? Var noggrann, plocka fram alla goda ritualer och börja sedan planera in dem i din vardag. 
  Jag har gjort mycket bra redan. Träningskortet blev till slut inköpt och jag har tränat 2-3 gånger i veckan sedan dess. Då jag kände att något saknades beslöt jag göra två saker, anlita en god vän för kostrådgivning och träffa en personlig tränare.

  Personlige tränaren träffade jag idag. För en konsultation. Jag hade inte satt upp något uttalat mål för mötet, jag hade inte tänkt ut vad jag skulle med honom till, vad det kunde kosta eller hur allt funkade. Efter en kvarts samtal, 45 minuters genomkörare av kroppen, fortsatt samtal om vad jag behöver, så signar jag på ett avtal för ett års träning med Joe!! Priset per timme är lägre än mitt men gånger 50. Wow! Jag kan inte minnas att jag någonsin tagit ett beslut vid sittande bord som omfattar ett sådant komittment och så pass mycket pengar. Så mycket pengar på att jag ska må bra. Känslan är HELT obeskrivbar! Ja inte bara känslan från att ha skrivit på utan även känslan i benen.

  Det är inte slutpratat om det här ämnet än. Jag återkommer med hur det går för mig och det nya, stora engagemanget! Tills dess, våga gör något helt mot dina traditioner, det kan vara att du inte hör din intuition, men bara gör´t!

  Inger

3 svar

 1. Marie skriver:

  Finns bara en sak att säja: OJ! Go girl! 🙂

 2. Framgångsbyran skriver:

  Ha ha ha!! :)) I go I go! Kram

 3. Anette Ryan skriver:

  Vilket tuft och häftigt beslut. Stort lycka till ihop med Joel.
  Kram Anette 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *