• Tog plats på Expressen.se

  Fyra dagar efter papperstidningen dök artikeln upp på Expressens webb.
  Jag hajar till även denna gång över alla dessa förstärkande ord, enormt, jättestort och ansvar för allt. Det viktiga är att jag i n t e tog ansvar för mig. Jag tog över ansvar för andra, satte andras vilja före min. Jag visste inte ens vad jag ville, för det hade jag inte tagit mig tid att lyssna på.

  Vet ni en sak till. Jag litade inte på vad jag ville. Under många år valde jag sådant som verkade bra, som andra valde. Det är en fantastisk resa jag är på nu. Jag får ideér  om vad jag vill och vågar faktiskt lyssna och prova.

  Hör av dig om du har liknande funderingar. Kanske kan vi bli klokare tillsammans!

  Inger 

2 svar

 1. Anette Ryan skriver:

  Jag läste artikeln. Tyckte den var bra. Kul att synas i media och jag antar att det även för bra med sig.
  Kram Anette 🙂

 2. Framgångsbyran skriver:

  Ja visst är det kul! (om än lätt överdrivet..) Tack!
  Ha det gott, Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *