• Internationella coachveckan!

  Nästa vecka, vecka sex, är det den internationella coachveckan. Det innebär att coacher världen över passar på att lägga lite extra krut på att sprida coaching. Vi har informationsträffar om coaching, öppna hus med ”prova-på-coaching”, samtal kring coaching, specialerbjudanden mm mm. I hela landet kommer det finnas tillfällen att delta i olika coachaktiviteter. Du som är nyfiken har en stor chans att få veta mer och känna på hur det kan vara. På ICFSveriges hemsida finns ett program som uppdateras löpande.

  Framgångsbyrån samarbetar med Mindmentor kring ett event på torsdagen 9 februari. Klockan 17.00 – 19.00 har vi information och samtal kring alla de olika sorters coaching vi dagligen hör talas om. Karriärcoaching, relationscoaching, resultatcoaching, livscoaching, teamcoaching, executive coaching… osv. Vi har en enkel presentation av coaching, det blir tillfälle att se, uppleva och prova coaching. Dessutom har jag och Georg lagt ner några riktigt fina priser i korgen för utlottning!! MindMentor lottar ut två platser på en utbildning i grupp – och teamcoaching!! Du kan vinna coachtillfällen både av Georg och mig, värt många sköna tusenlappar! Naturligtvis en friplåt till min föreläsning den 14 mars om Personligt Varumärke. Och innan kvällen är över har vi säkert kommit på något mer!

  Georg och jag har jobbat ihop tidigare, vi har utbildat många coacher och har ett kreativt och dynamiskt samspel. Dessutom vet vi Oooootroligt mycket om coaching! Jag kan nästan säkert lova att vi har några fler professionella branschkollegor där den kvällen som kan svara på alla frågor du har om coaching.

  Vill du vara med? Vill du ta med dig någon som också är intresserad? Anmäl er i ett e-post till anmalan@framgangsbyran.se skriv namn, företag och kontaktuppgifter. Kvällen är kostnadsfri och därför behöver vi veta att alla som vill får sin plats.

  Varmt välkomna!!

  Bara en vecka kvar, jag längtar!
  Inger

2 svar

 1. BBQ VILLAGE skriver:

  Min kompis fick en täckkjol i julklapp verkar hur sköna som helst och så får man känna sig både fin och varm samtidigt, det är inte alltid en lätt kombination 😉

  Kram F

 2. Framgångsbyran skriver:

  Täckkjol är toppen!
  Kram I

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *