• Lyckat Glöggmingel!

  Botkyrka Offset bjöd in mig att skriva i deras julutgåva! Alla gäster fick med sig en tidning hem.

  En god plan är bra att ha. Ett gott förråd av tillit är vad man behöver när planen spricker. Dessutom, många års erfarenhet av events, högt tempo och fler än lämpligt många bollar i luften samtidigt!

  Vad hände? Jo min härliga affärskollega och vän, Agneta, fick feber igår. Hon kunde omöjligt vara med och rodda inför kvällen. Sagt och gjort, bara kavla upp ärmarna och köra. En glögglöpare i form av Mariel, kollega till Agneta, räddade glöggen genom att springa snabbt genom Garnisonen och tillbaka. Även om allt gick fort så tror jag alla blev hälsade på, välkomnade, sedda och fick minst en glögg!! Jag njöt av all värme och glada ansikten. Ni är förträffliga gäster varenda en av er!

  Välkända mingelprofiler, Mats Hall och Siw Lövkvist. Siw hittar man på Bullhound, bästa grafikern jag vet!

  Stefan Rapp från Complete Solution befriar gärna alla från en vardag med Loopia.
  Peter Lindskog, min granne och bokcirkelvän!

  Stilige Olah Milton

  Bästa damerna i stan, Ella & Paula förgyllde i årstidsenligt rött!

  Fina nya vänner, NLP-kursarna, Anna & Kajsa hade med sig kvällens fräckaste amaryllisar!

  Vi hade dessutom glädjen att ha sex företag på plats med sina fina varor till försäljning. De byggde upp en fin julklappsmarknad på nedervåningen och ett och annat julklappsköp hörde jag talas om. Armband visades upp, mössor provades, blusar av samma design köptes av fler, kokböcker, nyttiga bär och en tjusig svart sidensjal såg jag byta ägare.

  Mats gillar Mia Olsson, LevDittLiv – och vem gör inte det? Pauluns böcker finns i Mias webbshop om du
  missade dem igår.

  Lägg Ida på minnet, hennes mössor kommer vi se mer av!  

  IdaEnstedtDesign.

  LevDittLiv 

  Så många vackra sjalar Kicki hade med sig! Jag vill ha alla men köpte ingen! Får träffas under nya former & prova ut en perfekt en! Vill du köpa en unik sjal? Hör av dig till mig så kopplar jag ihop dig med Kicki.

  Armband till små och stora tjejer! MajaElin.

  Mmmmmm Go For Life

  Mössan till vänster var en storsäljare förra året, vad gick mest i år? Yours Truly Clothes.

  Tunikor & blusar i vackra färger & material

  Mycket som lockar. Linda Örtengren köpte en vacker brun tunika!

  Jag köpte ett par till av Yours Truly Clothes fina leggings med brodyr!

  Helene Mattsson från Botkyrla Offset svishade förbi med de nytryckta magasinen. Mitt bland inspirerande julrecept, shopping – och resetips från dem, hittar man Framgångsbyrån STHLM. och mina tips om hur du får till julefriden. Hojta till med en postadress om du gärna vill ha en eller kom förbi på Linnégatan 78 innan jul.

  Nu njuter jag lördagslugnet. Dags för en promenad i blåsten. 
  Var rädd om Dig!
  Inger

5 svar

 1. Önskar jag hade varit med. Ser så härligt ut och så hade jag fått träffa dig mfl. 🙂

  Ses kanske nästa vecka! You Rock!

 2. a Lady & a Tramp skriver:

  ÅH vilken härlig glöggkväll ni verkar ha haft! Önskar såå att jag varit där!
  Och vad är det här för magasin? säljs det här?
  annars är min postbox:
  Isgatan 1000
  999 99 Nordpolen.
  typ.
  Trevlig tredje advent!!
  kram

 3. Framgångsbyran skriver:

  Johanna, det är ett smarrigt julmagasin! Skriv din adress i mail till mig så kommer den med snigelpost. Cecilia, lägger en till dig och din kund i mitt rum på fredag.
  Go tredje advent 😉
  Inger

 4. Anette Ryan skriver:

  Vilken trevlig kväll det ser ut att ha varit 🙂
  Kan man få önska sig en tidning hit ner också? Snälla tomten.
  Jag skickar NYA adressen i ett mail 😉
  Kram från syrran

 5. HÄLSOFOKUS skriver:

  Åh, är det här man skriver ned sina julönskningar?
  // Kikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *