• Varumärkesprofilering med framgång

  Idag har Cecilia Kärvegård publicerat en intervju hon gjort med mig. Du kan läsa hela på Klokegård – Designa ditt liv. Ämnet är att nå framgång med sitt varumärke. Ett ämne jag intresserat mig för ett tag och tycker är så spännande och viktigt.
   

   
  Att nå framgång med ditt varumärke!


  Frågan är också om man ska skilja på personligt varumärke och det på företaget. Ja det behöver man fråga sig. Jag vill för egen del att det lirar. Kolla gärna mina sidor så ser ni. Följer man mig i språkval och vad jag engagerar mig i för frågor, hur jag förhåller mig till arbete och vardag ser man också att det hänger ihop. 

  1. Vad är ett varumärke?

  Mitt varumärke är det som talar om vad jag jobbar med och vad jag inte jobbar med. Vad står jag, mitt företag för och vad förknippas jag/det med. 
  Det innehåller känslomässiga associationer, för mig själv och min omvärld. Det är de faktorer som skiljer mig från mängden.  2. Hur kan jag nå framgång i min varumärkesprofilering via sociala medier? 


  Läs gärna och kommentera på Cecilias blogg, den är en guldgruva av spännande inslag.


  En glad och nöjd,
  Inger

10 svar

 1. Anette Ryan skriver:

  Vilken bra intervju och vilken fin reklam det blev också. Roligt att läsa.
  Kram Anette 🙂

 2. Lev Ditt Liv skriver:

  Jätte bra intervju. Klart o tydligt bara att översätta i handling..

  Härligt Inger! Du smittar glädje..

  Kram Mia

 3. Och det var en härlig intervju att läsa!

  Ha en skön dag!

 4. Framgångsbyran skriver:

  Anette, vad roligt du gillat! Jag är supernöjd! Cecilia är sååå bra på att sprida andras stordåd 🙂
  Mia & cecilia- Trallalallalaaa! Trevlig helgdag girls!

 5. Sv: Den här boken är ett smakprov på min ”riktiga” pappersbok som jag håller på med. Den här e-boken behandlar ett område i livet och pappersboken spänner över många fler områden och går djupare in i ämnet.
  Tack för din härliga kommentar!

 6. Kikar in för att önska dig en härlig kväll!

  You Rock, babe!

 7. Framgångsbyran skriver:

  Du det var trevligt det! Jag har ju en tyst dag idag, rösten finns inte här idag. 🙂
  Rocka är vad som behövs, Du rockar du med!

 8. Ta hand om dig!
  Stor kram till dig åxå.

  Kraaaam

  /Linda

 9. Fortsätter i rockandan..du rockade verkligen varumärkesfett :)))

 10. Framgångsbyran skriver:

  Tack min vän! Låt oss rocka ihop den 14/6!!
  Kram I

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *