• Lördag – Agera framgångsrikt hela dagen!


  Hur hade ni det igår? Blev det myrsteg eller tog du ett elefantkliv in i framgången? Kanske skapade steget mersmak och du sprang på några till när du ändå fått upp farten. Oavsett, ta ännu ett idag. Jag tänkte på morgonen att jag skulle ta ett steg närmre semesterplanen, boka något i skärgården. Men senare på dagen insåg jag att ett viktigare första steg för mig är att ta hand om nuvarande strukturproblem. Så nu har jag en påbörjad handlingsplan för att styra upp mig och företagandet! Jag är full av tillförsikt och känner större lugn än igår. Det kallar jag framgång!
  Dagens uppgift är väl matchad till den känslan, för idag är det dags att;   Agera framgångsrikt hela dagen! Fråga dig själv hur behöver du vara för att vara framgångsrik? Agera som om du redan var framme vid ditt mål. Gör saker som om du redan levde din vision, känn känslan av att… vara i din vision. Ska du träffa andra idag, gå på en middag, en fest, ta med dig uppgiften och prata med sällskapet som om du redan var i ditt mål. I din vision. 
  Allt vi kan och gör skapas först i våra tankar. Om du kan tänka det kan du göra det. Lek lite idag, lev ut dina drömmar hela lördagen. Med hjälp av dina känslor, tankar och ditt sätt att vara!
  Inger
  Kika in hos Den Nakna Coachen och se vad hon har att säga om dagens övning!
   
  Coco Chanel, en kvinna med framgång?
  twice.se, tack för lånet.
2 svar

 1. Classic Style skriver:

  Coco Chanel var definitivt en kvinna med framgång :)))

 2. Framgångsbyran skriver:

  Så skön kvinna! En förebild månne.
  🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *