• Njutning och balans ger min framgångsrika vardag

  Förra lördagen åkte jag & Ph ut på slottstur i Sörmland. Jag bara älskar de här helgerna utan fasta planer. Man bara blir sugen på att göra något och gör det.

  Vi besökte Taxinge slott & valde tårta framför räksmörgås.
  Vi stannade till vid Sundbyholms slott också. Där var jag på konferens för några år sedan, iklädd 1700-talskläder! Vi åt vildsvin & dansade menuette. Ja inte jag & Ph alltså. Vi bara tittade…

  Igår bjöds vi in till After work på läkarsällskapet. Tre fina vänner dök upp & vi skrattade gott och njöt goda ostar, Champagne samt spännande samtal och många skratt! Ett av ämnena vara passion. 
  Vad är passion för dig?
  Jag har lagt märke till att de senaste veckorna har bjudit på vackert väder under helgen. För tre veckor sedan promenerade vi från Vinterviken till Lyran och tillbaka. Fantastisk tur, vackert stopp med god fika på Konditori Lyran.
   
   Vad gör du för att få den balans du behöver mellan din arbetsvardag & din lediga tid?
  Ha en ljuvlig helg!
  Inger

2 svar

 1. Classic Style skriver:

  Å vilka härliga bilder, och slottmiljöerna är så vackra. Inredningen på sällskapet inte tråkigt heller. Hoppas på fler afterworks där..
  Passion för mej är inredning i all dess form och det som har en historia..

 2. Anette Ryan skriver:

  Scrapbooking är min passion. Där får jag vara själv i min egna värld och skapa samt vara kreativ i en lugn miljö. Scrapar mest på kvallstid när huset är tyst och barnen sover. Det är återhämtning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *