• Vinnarskalle!

  Jag har en god vän som ofta berättar för mig att jag har ett stort försprång i jämförelse med honom vad gäller mental träning. Alltså den medvetna mentala träningen, den som jag gör medvetet. Jag är väl i hans reflektion som en PT, en som förväntas vara mer vältränad än kunden, frisören som bör ha en snyggare frisyr än jag, skomakaren vars barn har hela skor… Jag tror ni känner igen att det där inte alltid stämmer. Alltså att experten kan vara en looser i praktiken. Hinner med alla andra men inte sig själv. Dock har min vän helt rätt, jag tränar dagligen. Jag har bestämt mig för att leva som jag lär.

  Nu innebär ju just det att min vardag är fylld av utmaningar som jag antar på olika sätt. Just nu är utmaningen att finna ett bra kontor för min verksamhet. Det är en vecka kvar och det är i n t e klart! Det frestar på den mentala muskeln vill jag lova! Mitt mantra (ett av dem) är tillit. Men den behöver jobba i samförstånd med handlingskraften, eller hur? Annars händer inget. Jag kan inte sitta i lotusställning och bara affirmera kontor. Jag skrev ”jag” kan inte. Finns säkert någon som kan det med och jag lär mig gärna…
  Idag inspirerades jag av en artikel i Metro sid 16. ”Så får du en riktig vinnarskalle”
  • HärmaElitidrottare är tränade i att omvända sin vilja för att skapa resultat. De använder fantasi, ser möjligheter, sätter konkreta mål & ser bortom nuet. Härma det!
  • Beröm
   Förstärk allt bra du gör – beröm dig själv!
  • Jämför
   Elitidrottare är vana att bli jämförda & mäta sina resultat, mot egna & andras.
  • Kvaliteter
   Utveckla inre kvaliteter. Ansvar, ärlighet, driv & ödmjukhet. Hantera motgång & lär av dem, förändra till nästa gång.
  • Distans
   Få snabbt distans till det som gått dåligt. Låt det inte bygga bo i ditt huvud. Släpp & gå vidare!
  Kör så det ryker & ha tillit!
  Inger


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *