Byråns Coacher

Inger Eriksson

är personal- och beteendevetaren som drivs av att göra skillnad och delta i människors tillväxt! Inger har arbetat med samtal under mer än 15 år och är internationellt certifierad coach sedan 2007 (enligt International Coach Federation).

Hösten 2014 mottog hon utmärkelsen CoachOscar i kategorin Årets Coach. Inger har utbildat nya ACC- coacher, ledare i coachande ledarskap samt tjänstemän i tidsplanering, effektivitet och personligt ledarskap enligt Leans beprövade metoder. Inger är en uppskattad executive coach och föreläsare. Har arbetat med arbetsgivar – och ansvarsfrågor i medelstora organisationer samt styrelser. Inger är grundare av företaget Framgångsbyrån STHLM.

Mellan 2011 och 2014  ansvarade Inger för PR och Kommunikation och var ledamot i ICF Sveriges styrelse, världens största branschorganisation för coacher.

Handledare samt NLP practitioner och NLP Master.

 

Camilla MillhornCamilla 1

coachar med hög närvaro och stor nyfikenhet. Ställer de oväntade frågorna som för dig dit du önskar vara och tar reda på det du behöver veta. Camilla har arbetat som coach sedan 2009. Hon är företagsekonom, med inriktning organisation och management. Camilla har arbetat inom flera olika branscher och haft flertal olika roller såsom chef inom offentlig sektor under flera år.

Drivkraften att delta i processer som gör skillnad är stor. ”Att höra och se polletten trilla ner hos en klient eller deltagare i handledning är vad som driver mig.”.

Camilla är en uppskattad grupp- och process handledare. Rör sig ledigt mellan påhittighet och att lämna över ansvaret till gruppen. Hon vet vad som behövs och när.

NPFCOACH® NPF står för NeuroPsykiatriska Funktionsnedsättningar och coaching är en framgångsrik samtals – och stödmetod. Vill du veta mer?

Tänker i bilder, är en en vass bild- och textmakare.