Coach och Interimsledare

Inger Eriksson

är personal- och beteendevetaren som drivs av att göra skillnad och delta i människors tillväxt! Inger har arbetat med samtal under mer än 20 år och är internationellt certifierad coach sedan 2007 (enligt International Coach Federation). Leda grupper och individer i förändringsprocess är en stor del av de uppdrag Inger anlitas för.

Hösten 2014 mottog hon utmärkelsen CoachOscar i kategorin Årets Coach. Inger har utbildat nya ACC- coacher, ledare i coachande ledarskap samt tjänstemän i tidsplanering, effektivitet och personligt ledarskap enligt Leans beprövade metoder. Inger är en uppskattad executive coach och föreläsare. Har arbetat med arbetsgivar – och ansvarsfrågor i medelstora organisationer samt styrelser. Inger är grundare av företaget Framgångsbyrån STHLM.

Inger anlitas som interimschef. Som ledare och chef får du en tydlig, orädd, relation -, och uppdragsorienterad ledare. Hon leder med syftet att få med medarbetarna i förändring eller att vara det team som behövs i just er organisation. Hon är snabblärd, adaptiv och med bred erfarenhet från många branscher förstår hon snabbt och övergripande vad som behövs i verksamheten. Inger är uppskattad och rekommenderad av både tidigare chefer samt medarbetare.

Inger har gått Försvarshögskolans Utvecklande ledarskap med goda resultat och efterlever de principerna i sina uppdrag.

Mellan 2011 och 2014  ansvarade Inger för PR och Kommunikation och var ledamot i ICF Sveriges styrelse, världens största branschorganisation för coacher.

Handledare samt NLP practitioner och NLP Master.