Föreläsningar

Framgångsbyrån älskar seminarier och föreläsningar. Vi kommer därför alltid ha en rejäl meny för dig att välja på. Vi anger dem i rubriker och ett kort innehåll. Vi är experter på att anpassa vårt innehåll efter den publik vi har, vilket innebär att du kan önska dig en bredd på just det seminarium du vill anordna tillsammans med oss. Vi erbjuder dem öppna men kommer gärna till er och delar med oss av allt vi kan och inspirerar er till framgång inom valfritt område.

                                                         

Nå framgång med ditt personliga varumärke!

För att sticka ut i din bransch behöver du visa vem du är och vad du erbjuder.
Vad står du för? Vad får jag när jag anlitar dig, utöver kundnyttan och det jag köper?

Mitt varumärke är det som talar om vad jag jobbar med och vad jag inte jobbar med. Vad står jag, mitt företag för och vad förknippas jag/det med. Det innehåller känslomässiga associationer, för mig själv och min omvärld. Det är de faktorer som skiljer mig från mängden. Det är genom mitt personliga varumärke jag kan vara unik. Utan varumärkesprofilering är jag en i mängden av alla i min bransch.

En interaktiv och upplevelsebaserad föreläsning där du vid dagens slut har en påbörjad varumärkesstrategi, paketerat din karriärs – eller affärsplan till en klockren hisspresentation och vet precis vilka färger och buzz words du ska använda i sociala medier.

Self balance, ett träningspass i självkänsla

Det är precis vad som behövs för att känna att du har självkänslan på plats. För alla har en, bara i olika god form. Med en vältränad självkänsla blir du tydligare i dina val, generösare mot dig själv och omgivningen samt tar motgångarna i livet som de utmaningar de är!

Lev dina drömmar

När dagdrömde du sist? Hur stort drömmer du? Är du helt fri i dina drömmar eller begränsar du dig till en liten pool på baksidan istället för ett eget aqua land? I seminariet tar vi ut svängarna genom visualiseringsövningar, övar upp fantasin och spränger våra gränser.

Walk the talk – från mål till handlingsplan

Här får du tillgång till en kraftfull coach! Du ges möjligheten att utgå ifrån din dröm eller din vision som du kanske inte helt vågat tro på för alla hinder du ser på vägen dit. Du går ifrån seminariet med en handlingsplan som gör din dröm möjlig!

Diplomerad coach – varumärkesprofilera dig!

Att vara diplomerad coach är för de flesta en start på något nytt. Efter en diplomutbildning har drömmar väckts till liv, du vill förändra, du vill bidra och göra skillnad. Dock irrar många runt rätt planlöst på sin väg. Att coacha andra till målfokus är en sak men att själv ta ut riktning är en annan. Det här seminariet ger dig ett par verktyg på vägen. Det slår på din GPS, du väljer destination och sen far vi!

Personligt varumärke – bara du i din unika förpackning

Oavsett om du driver eget företag eller är anställd, ditt personliga varumärke talar tydligt om vem du är och vad vi andra kan vänta oss av dig. Hur vill du att andra ska uppfatta dig? Här bjuds inspiration och verktyg till hur du kan skapa ett tydligt personligt varumärke baserat på dina egna värderingar.

”Tira mi su”…

… är en god italiensk efterrätt och översatt betyder det ”dra upp mig” eller mer fritt översatt ”pigga upp mig”! Är du en av de som säger ja, ja, ja till det mesta och börjar känna att nej, nej, ingenting är kul längre så kom och lyssna på hur ett överpresterande kan omvandlas till ett liv med koll på läget och åter känna arbetsglädje och må bra!

Ett svar

  1. […] Föreläsningar och seminarier […]