• Det här gör jag nu. På Södersjukhuset.

    Idag klev jag in i fabriken för skyddsförkläden på Södersjukhuset. Bord uppställda på stepupbrädorna. Stationer med tydliga instruktioner och sen körde vi. 14 personer under dagen producerade 500 förkläden. Som genast gick ut till sjukhuspersonalen.

    Jag har intervjuats två gånger under dagen och berättat varför jag gör det här, vad jag tycker om att frivilliga gör detta och vad vi faktiskt gör. Mitt varför är tydligt. Jag drivs av att göra skillnad och jag är en teamplayer, en kollektivist, jag gör det som behöver göras. Att ägna tid åt att sätta dit någon som ”borde” sett till att skyddsutrustning fanns för en sådan här situation, det ger inte fler förkläden.

    Här kan du lyssna till mig och Christine Wäyrynen när vi imorse pratade med P1.

    https://sverigesradio.se/artikel/7446616

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *