• Bokslut för 2019

    Jul och nyår, tid för tradition. Min tradition sedan 2007 är att göra bokslut över året samt sätta målsättningar, rubrik och vision för det kommande. Jag brukar också lägga en länk till underlaget här så att du kan ladda hem det. Bokslut 2019. 

    Mitt år blev inte alls som jag önskade och satte mål för förra året. Så kan det också vara. Att andra utmaningar dyker upp i livet och sätter det du tänkt åt sidan. För ett tag eller kanske är det inte aktuellt med samma drömmar och mål. Jag ser fram emot att de kommande dagarna släppa tankarna loss i reflektion över året som gått. Verkligen känna och tänka efter vad jag vill att 2020 ska innehålla.

    Jag vill önska dig en fortsatt God Jul och alldeles snart, ett Gott Nytt År!

    Inger

    Inlägg taggade med , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *