• Beteendevetaren i din organisation

  Jag söker nya uppdrag som interimschef. En stor del av min kunskap bottnar i beteendevetenskapen. Både den akademiska grunden jag har men framför allt det arbete jag utför i en mängd olika organisationer, branscher och roller. Jag lyckas hela tiden ha det stora perspektivet ihop med det lilla. Se den enskilde medarbetare i den större gruppen, i relation till kollegor och som den viktiga delen i den stora organisationen. Jag hoppar inte över några led.

  I den här artikeln som jag fann på LinkedIn får författarna fram vad det är en beteendevetare kan komma in i din organisation med. Det är så att jag funderar på att ha den utskriven och be rekryterare ta en titt på innan samtalet. Det är mycket en rekryterare ska veta, det är mycket den ofta inte vet om innehållet i olika roller och kompetenser.

  Jag är hungrig på en ny plats, en ny utmaning och en massa nytt att lära mig och andra.

  NKV! Fredag och allt.

  Inger

   

   

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *