• Sommarkurs första juliveckan!

  För fjärde året! Drömmen jag hade som blev till en plan som blev till en tradition. Sommarkurs.
  En veckas personlig utveckling för den som vill jobba med sig själv, sina mål, sina tankar, känslor och handlingar. För den som vill vara i en underbar sommarmiljö och långsamt vandra längs kostigar eller snabbt springa i spåret på kvällen. Äta middag med människor man kanske aldrig skulle mött annars, ha samtal som har betydelse eller som får dig att skratta dig dubbelvikt. För dig som vill börja dagen med yoga utomhus med morgonsolens strålar på ditt ansikte. Du som älskar eller för första gången vill prova en vedeldad bastu och ett hopp i plurret direkt från bryggan intill. Maten också. Förutom att den serveras utan din ansträngning inte bara tre gånger om dagen utan fem, fika, fika, fika, så är den också vansinnigt vällagad och varierande.

  Du är varmt välkommen att delta, vara med mig, utmana och utmanas av mig – en hel vecka. Boka din plats redan i dag,  det finns sex platser för kvalitet och exklusivitet.

  Läs mer om veckans innehåll här i kalendariet.

  Boka, läs mer om Stensund gör du här.

  Ring eller e-posta mig om du vill fråga något.  inger.eriksson@framgangsbyran.se
  070-4337075

  Vi ses, Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *