• Bokslut på min agenda

  Nu har facebook lanserat sin årssammanfattning för alla som har en profil där. Ett bildspel över händelser från året. Vet inte hur det är för dig men jag uppskattar det väldigt. Jag tycker om att se årstider som passerat, vilka aktiviteter jag ägnat mig åt, vilka vänner jag hängt med. Det väcker minnen runt omkring de bilder jag ser, både mer av vardagen utanför men också sinnesstämningar, utmaningar och glädjefnatt. Sånt jag kanske inte fångat på bild eller i text.

  Bokslut
  Jag har gjort bokslut sedan årsskiftet 2007/2008. Då var jag en nybakad coach och gjorde allt som inspirerade och lockade till personlig utveckling. Nu, 11 år senare, kan jag med visshet säga att det fungerar. Varje år har jag gjort det här. Det är inte magiskt utan helt enkelt självklart. Idag finns siffror på att detta gör all skillnad. Att nedskrivna mål är de vi oftare når. Ännu mer nytta är att ta den där stunden med sig själv. Sitta i lugn och ro och reflektera över året som gått. Lärdomar, glädjeämnen, skitupplevelser, starka och modiga insatser. Vrid upp värmen i ditt hjärta, titta på dig själv med nyfikenhet och kärlek.

  Tradition
  Traditionen bjuder att jag delar med mig av underlaget för  Bokslut 2018. 

  Jag önskar dig en fin jul och ett Gott Nytt År!

  Inger

   

   

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *