• Behåll det goda,

  Och lär av det andra. 2016 är slut om knappt ett par dagar och lättnadens suckar dras överallt. Året har innehållit en stor mängd förluster för många. Så möjligen kan ett bokslut kännas skönare detta år än andra. bokslut

  Reflektioner är ett lättillgängligt sätt att lära sig av och med sig själv. Tanken med ett bokslut över ditt gångna år kan vara flera. Du ser om du hade några mål för året, hur det gick att nå dem, vad har du lärt, gjort, upplevt. Vad tar du med dig till nästa år, vad lämnar du kvar. Behåll det goda. Du stänger det gamla året bakom dig.

  Jag behöver avslöja något. Något som står så tydligt i år när alla mot slutet av 2016 verkligen förbannat året. Jag har haft ett fantastiskt år. Japp, i mitt eget lilla hörn av världen. Jag är varken blind eller döv för allt som sker i ondo och av rädsla. Men, min vardag är fullsmockad med människors kämparglöd, vilja att förändra, utveckla, lära nytt och leva i kärlek, hopp och tilltro. Jag står mitt i detta myller av människors viljor. Mitt i mitt liv som består av njutning, kärlek, närvaro, tillit och handling. Jag gör och jag ser. Jag lägger tid, engagemang och nyfikenhet där den gör störst nytta. För andra och för mig.

  Här kan du ladda ner bokslut-2016 till dig.

  Ta dig tiden. Var närvarande i 2016 och släpp taget om det du ogillade. Gå in med en ny rubrik i 2017.
  Jag önskar dig en fin Nyårsafton och sedan ett riktigt Gott Nytt År!

  Inger

   

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *