• Semester!

  Känslan kom överrumplande. Mitt under eftermiddagens utmanande stund med världens härligaste grupp deckchairs-355596__180människor. Vi letade synonymer till ”tillhörande”, förklarade vad ”skräddarsytt” och ”lyfta luren” betyder. Vi pratade midsommar och vad man kan hitta på då. Jag påminde om min semester och mina glada deltagare utbrast – åh neeej! Till att jag ska vara borta i två veckor. Ah. Det satte sig mjukt i hjärteroten. De vill att jag ska vara där!

  Och jag. Jag blev varmt påmind om att jag inte ska vara där på två veckor. Det kommer så rätt i stunden. Jag behöver ladda depåerna. Jag är trött. Jag har hittat på så mycket nytt under fyra månader. Kreativiteten har fått jobba varje dag. Den tänker jag låta vila en vecka nu. För om drygt en vecka till ska jag hålla sommarkurs på Stensunds folkhögskola. Kreativiteten och coachingen ska då vara fullt påslagen igen. Det blir perfekt.

  Njut din sommar. Det ska jag göra! 2012-07-08 14.20.25

  Vi ses,

  Inger

   

   

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *