• Livets skeenden

  Njutit min kväll i soffan. Jag har kvällssol där. Och kvällshimlarna är så vidunderligt vackra. När jag klev ur bilen och sa tack till dem som skjutsat mig hem var jag fast övertygad om att gå upp och byta om för att dra en rejäl träningsrunda. Hann inte till Zumban ikväll då jag och mamma var på begravning. Samtalen kring den fantastiska smörgåstårtan bjöd goda skratt och skön stämning. Det förunderliga med begravningar och stunderna därefter. Vi fick skjuts hem genom eftermiddagsrusningen och en sväng förbi vackra Skogskyrkogården. Kvällsljuset genom de höga talIMG_1361larna där. Magiskt vackert.

  Väl hemma är händer och fötter iskalla, sen hela jag. Hmmm den här känslan är bekant. På med stickad tröja och raggisar. Stor kopp med hett vatten citron och ingefära. Nu är jag varm och rosig om kinderna. Planen är att sova strax och imorgon är det här bortglömt.

  Jag är frisk. Det är min grej.

  50 av #blogg100

  Inger

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *