• Vi gav oss njutning

  En helkväll av njutning. Varma vattnet omsluter kroppen. Om huvudet är det kallt, axlarna sticker upp och huden blir snabbt kall. Ner under ytan igen. Efter en lång stund blir det för mycket. För hett. Upp på stenen en stund. Ner igen. Vänder blicken utåt, uppåt och det är tallarna jag ser. Långa, präktiga tallar.

  Sex timmar av samtal och bara vara i lugn och stillhet. Vad jag behövde det här! Och av våra ljud av vällust gissar jag att även Linda njöt. Bastu med utsikt, rawfoodbitar av alla det slag, tekopp efter tekopp, frukter och spirulinajuice och kanelsmoothie. Ligga invirad i en yukata, handdukar, filtar och bara prata och vara. Spana ut över tallarna.

  Att äntligen få en rejäl tvagning av sin rygg! Sånt händer med nära vänner på ett japanskt bad där tvagningsritualer är vardag! Insmord och hemkörd i regnrusket sitter jag här helt loj i kropp och knopp med en mental fot i sängen redan.

  God natt & tack!

  49 av #blogg100

  Inger

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *