• När torsdag känns som fredag

  Fullspäckad dag på jobbet. _mg_5447

  Började med planering av nästa vecka redan kl.08. Sedan rullade dagen på med två stycken föreläsningar. Nummer ett handlade om det planerade jobbsökandet. Där du knallar ut och scannar av din omgivning, vilka företag gömmer sig i portuppgången vid ditt centrum? Finns det något företag som är granne med din frisör? Och när du vet det, hur kan du ta kontakt med dem?

  Nummer två handlade om hur du förbereder dig inför intervju. Vi har en och annan idé. Människors erfarenheter berättar något helt annat. Plus och minus ger en möjlig väg. Ny någon beprövad för en annan.

  Avrundar aftonen med glada och vackra vänner på nyinvigningen av Frey, Lilla Rådmannen, där vi sedan 2007 tagit emot kunder och klienter.En glad och trevlig kväll med goda vänner, musik, musslor och vin!

  38 av #blogg100

  Inger

   

   

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *