• Acceptansen ger utdelning?

  Bullshit

  Higheel mama

  Jag vet inte om det är det eller släppa taget. När vi lyfter blicken från jordfåran, skyttevärnet. När vi kliver upp på kullen och spanar ut över våra trupper, marker och ser helheten ur ett högre perspektiv. Det är då vi ser stegen. De vi tagit hit och då vi bör ta sen.

  Att acceptera det som är och ha tillit till det som komma skall, det är åter nyckeln.

  Idag har jag sett det. Idag har det fallit flera delar på plats. Och som inte det vore lycka nog hade jag glädjen att möte en ny massör med många begåvningar i sina händer. Jag har dansat en underbar salsa! Och, jag har ätit middag med två fenomenala kvinnor. Människoarbetare dem med.

  Jag är inte vass idag. Idag är jag luddig. Och det känns så väldigt bra.

  37 av #blogg100

  Inger

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *