• Tacksamhet ger lycka

   

  Det finns några beprövade lyckostrategier. Jag har skrivit om det många gånger. Framgångsbyrån STHLM. har till och med hållit en Lyckovecka vid två olika tillfällen med deltagare via facebook. Det var helt fantastiskt! En av de här smarta tillvägagångssätten, eller förhållningssätten, är att förhålla sig tacksam. Ett sätt att få igång tankarna åt det tacksamma hållet är att;

  Börja dagen med att skriva ner fem saker jag är tacksam för

  1. Att jag mår så bra & är lycklig
  2. Att jag dansar tre gånger i veckan, salsa, kizomba och zumba
  3. Att jag får kärleksfulla sms <3
  4. Att jag tar emot och säger Ja
  5. Att jag skickade en grym offert!

  Det känns gott direkt. Jag vet att man ibland behöver anstränga sig för att hitta dem. Särskilt om livet kastat på dig några ovälkomna utmaningar just nu. Men tro mig, då är det än mer behövligt och verkningsfullt. Ja såvida du inte vill vara kvar i den känsla problem, utmaningar och jäkelskap ger. Du kan välja så mycket. Du kan välja om och igen. Bekymren försvinner inte men du kan bli stärkt och det underlättar. Jag gillar enkla grejer som ger effekt. Det här är ett sånt tips. Prova.

  Tacksamhet ger lycka.

  30 av #blogg100

  Inger

   

   

Ett svar

 1. […] Läs Ingers blogginlägg här> […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *