• Kära dagbok…

   

  bok3

  Vaknade glad och pigg. Det är något att känna stor tacksamhet för. Jag som inte är överens med min kropp eller knopp om sovandet. Hade ett kärleksfullt sms som hälsade mig god morgon och en bra dag, vem kan vara annat än glad då? Njöt en lugn morgonstart för att i sakta mak rulla in mot Östermalm och en klippning. Gott kaffe och lösande av världsbekymmer såsom oföretagsamhet hos somliga människor. Viktigt. Promenerade med det vippande håret runt kinderna. Ja det blir verkligen vippigt när frissan gjort sitt. Sprang till bussen för färd mot Södermalm. Tog en kaffe i väntan på att titta på lokalen vi ska vara i på workshopen den 13 och 14 maj. Det blir superbra! Snyggt och mysiga kvarter, ändamålsenligt och supertrevliga ägare på Cambium. Elemental Influence kan du läsa mer om här.

  Lämnade bokföringen till bästa servicen för det. Hem till kontoret. Ringde ny potentiell kund och bokade telefontid imorgon. Jobbat med morgondagens föreläsning, den blir fullproppade med bra grejer! Drog ut på träningsrunda. Pratade med goda vännen. Pratade med den där speciella personen som skickar de fina smsen. Åt middag. Hämtade post uppe hos grannen, brevbäraren ÄR inte läskunnig!

  Nu avrundar jag kvällen och lägger mig med en bok. Det blev ju en galet lång arbetsdag. Tokigt.

  14 av #blogg100 Det blir som det blir…

  Inger

  Inlägg taggade med ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *