• När resans mål är ovisst

  IMG_5253

  Meditare betyder ”att föras till mitten” och det är vad jag lärt mig sker när medvetna sinnesfunktioner stillas och vi går bortom tanken. När inte perceptionen styr. Att vara i det som sker utan att lägga in känslan. Eller att låta känslan ta över. Jag är där. Som en osäker nybörjare men jag är där. Jag har varit där tidigare utan att veta det men nu vet jag också.

  Jag som ofta sagt att; jo jag lyssnar på kroppen men jag förstår ju inte vad den säger. Saker börjar klarna. Kroppen pratar om transformation och jag vet genom hur kroppen känns vart jag är i processen.

  En del i förvandlingsprocessen är detta steg;

  Du stannar upp, släpper taget och slappnar av in i ditt sannaste jag. 

  När jag släpper taget känns det bra! Jag känner mitt sanna jag överallt, och jag älskar det!! I själva verket föredrar jag det, och från och med nu vägrar jag att offra den här upplevelsen för någonting. 

  hjärta1

  Ikväll går jag och lägger mig med ett leende på läpparna. Av så många goda anledningar. Kärleken är stor. Resans mål är ovisst.

  13 inlägg av #blogg100

  Inger

  Inlägg taggade med ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *