• Och klockan går…

  High heel mom

  High heel mom

  När jag gick ifrån utbildningen idag visste jag precis vad jag skulle skriva om i kvällens inlägg. Det var så bra och starkt att inte behövde jag skriva ner det för att komma ihåg det. Nu, sedan ett par timmar har jag funderat och funderat utan att det skummat upp på ytan. Jag har ingen aning. Och klockan går…

  Jag har haft ett lååångt telefonsamtal med min viktiga människa på Gotland. Lärdomar och rikedomar avlöste varandra genom luften. Det är en sanslöst häftig relation vi har!

  Dagens utbildning handlade idag om självförverkligande. Att inte bara snacka gojja utan ta sig från snickesnack till handling. Jag valde ut två riktigt viktiga och kraftfulla områden. Överflöd och att läsa mer. Hur bra som helst! Började på en gång. Det är Nu man börjar, det lärde jag mig att anamma 2008 på seminarium med Toni Robins. Så jag är där redan.

  Dessutom har jag släppt taget. Sågat av bandet. Släppt bågen och skjutit iväg pilen. En sista handling och resten är upp till universum. Jag har gått från Do till Be. Do Be Do Be Do. Be. Göra Vara. Ja ni fattar.

  Så nu gör jag en av de saker jag vill. Går och lägger mig och läser en stund.

  Spana in utbildningen till QuantumCoach!

  Numero 12 av #blogg100

  Inger

   

  Inlägg taggade med

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *