• Livets syfte

  IMG_7706

  Att finna sitt syfte i livet. Är det något många gör? Söker människor efter det? Och är det bristen på vetskap om sitt syfte, eller till och med bara lusten att försöka finna det, som gör oss håglösa eller lätt meningslösa som akvariefiskar? Kanske. Jag har haft en riktning i livet. Jag har gått på mitt syftes väg hela tiden även om jag inte vetat om det. Jag kan följa min röda tråd bakåt och se hur väl det stämt. Först på senare år har jag satt ord på det och börjat vända näsan aktivt åt det håll mitt Livs Syfte är.

  Den sjunde lagen;

  Lagen om Livets Syfte

  Alla har ett syfte i livet. En unik gåva eller speciell talang att dela med sig av till andra.

  Tillämpning

  • Jag ska bära medvetenhet inom mig
  • Jag ska göra en lista på mina unika talanger
  • Jag ska göra en lista på hur jag ska uttrycka mina unika talanger

  Dharma. Varje varelse har en livsuppgift. Du har unika talanger. Det finns behov i världen som dina talanger är lämpade att tillgodose och när världens behov matchas med din kreativitet fyller du din livsuppgift, din Dharma. Den inre dialogen hos en människa som befinner sig i samklang med sin Dharma handlar om ”hur kan jag tjäna och hur kan jag vara till hjälp.” 

  Och.

  När vi kombinerar vår unika talang med att se till andra, upplever vi hänförelsen och vår egen andes fröjd, vilket är det slutliga målet av alla mål.

  Hur känns det för dig att tänka på livets syfte? Stort, övermäktigt, lättsamt eller vad? Fundera, ställ dig frågan, skriv ner vad ditt livs syfte är. Känn, tänk efter vad din talang kan vara.

  #Blogg100 sexan skriven

  Inger

  Inlägg taggade med ,

2 svar

 1. Aryel skriver:

  Älskar att följa dina reflektioner och uppmaningar! Tack för en välsmakande serie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *