• Avsikt och Önskan

  IMG_7704

   

  Min enda önskan nu och här, att få krypa ner under täcket. Men jag funderar igenom dagen raskt. Den har varit så välfylld. Nytt uppdrag, nya människor, uppvaktning via sms, en god vän med hennes söta jycke, vin och samtal i nya köket… Att jag orkar. Jag är tacksam. Jag är lycklig. Jag accepterar nuet och bara njuter.

  Lagen om Avsikt och Önskan

  Inbyggd i varje avsikt och önskan ligger mekanismen för att den ska uppfyllas. 

  Vår avsikt och önskan har oändliga möjligheter och oändlig organiserad kraft. Det här är ett perspektiv som gör mig lite andnödd, eller att jag fylls av andetaget, jag känner mig fri. Jag kan uppleva de oändliga möjligheterna! Ett riktigt wow!

  Tillämpning

  • Jag ska göra en lista över alla mina önskningar
  • Jag ska titta på min lista så ofta jag kan
  • Jag ska titta på min lista så ofta jag kan
  • Jag ska iaktta medveten om ögonblicket just nu i allt jag gör

  Kopplar lagen om Orsak och Verkan till önskan. Vad blir konsekvenserna av det jag önskar? Är jag redo, beredd att ta emot det jag önskat?

  Intention och önskan. Din personliga kropp är inte avskild från universums kropp. Det innebär att du kan påverka energin i din omgivning genom uppmärksamhet och intention.
  Uppmärksamhet aktiverar och intentionen förändrar.
  Om du vill att något ska växa sig starkare i ditt liv bör du rikta uppmärksamheten mot det, om du vill att något ska minska bör du rikta bort uppmärksamheten.
  Mina intentioner och önskningar stöds av kosmos.

  Det här är så coolt! Jag skapar min tillvaro.

  Jag återkommer imorgon. Den här dagen har varit välfylld av goda goda ting!

  Inger

  4 av #Blogg100 ger 96

  Inlägg taggade med , ,

Ett svar

 1. […] Nästa fredag, 8 april, då är jag klar. Då är jag där. Då är jag på andra sidan målsnöret. Jag tar hjälp av den 5.e livslagen, minns ni?  […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *