• Blogg100

  Japp. Även i år antar jag utmaningen #blogg100. Det innebär att det varje dag skall dyka upp ett blogginlägg här blogg100under 100 dagar. Vi drar igång 1 mars. Här kan du läsa en del av tidigare inlägg från Framgångsbyrån.

  Vad är det som får mig att älska utmaningar av sorten, 30 dagar, 100 dagar..? Ja det är en bra fråga att idissla. Men jag fungerar bra med tidshorisont, även när det känns motigt, trögt, oinspirerat och jag frågar mig, ”varför gööör du sånt här?” för det hör till för mig, att tvivla och tröttna. Men jag slutför. Och det är en go känsla i det. Och jag lär mig alltid massor. Och just #blogg100 får mig att skapa bra inlägg, jag är oftast imponerad av mig själv när jag är i mål. För att jag gjort det samt med kvalitet. I mina ögon.

  Så har du en blogg som behöver lite attention, det här är en smart väg att gå.

  Vi ses! IngerIMG_4092

   

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *