• Julbrevet till Dig!

  Kära kund, klient, vän till Framgångsbyrån STHLM.

  2015 har bara ett par veckor kvar att erbjuda oss. Hur har ditt år varit? Eller precis just nu ser du bara precis just nu. Eller fram till den 24.e. Tankar, känslor och inställning kring julen och årets avslut är lika många som det IMG_2323finns människor. Kan vara bra att tänka på när vi kör på i samma gamla julspår eller förutsätter att vi gör det vi vill för att vi bör och tror det förväntas av oss. Om dessa funderingar, det där att faktiskt fråga, har vi skrivit om i år.

  Vi på Byrån har haft ett händelserikt år. Vi har blivit tre coacher som syns och hörs både på hemsidan och hos våra kunder.

  Genom åren har Örncitatet blivit ett att förknippa med oss, vi har tryckt det på tröjor, tygkasse och de fina IMG_5904 (2)IMG_5907 (2)halsbanden från SMOLK.se Nu kan du beställa Örncitatet genom oss. Är du coach kanske du hellre vill stoltsera med superkraft kring halsen?

   

  2016 kommer du kunna boka våra tjänster via Boka Direkt.
  Här är en liten ”smygtitt”, vi är inte färdiga än.

  Vad mer vet vi om året som kommer? Jo, på Stensunds Folkhögskola i vackra Trosa, kommer du kunna gå sommarkurs och göra verklighet av dina drömmar. Vad vill du verkligen med ditt liv, vad behöver du utveckla, få syn på, förändra och utveckla? Och när sjutton har man tid med sånt?! En vecka med dig själv i andras sällskap och med Inger som coach. Läs mer, ge dig själv en viktig julklapp.

  Julgåvor hör tiden till och här får du den första av oss, ett inspirerande underlag för Bokslut 2015. Ja inte kopplat till din ekonomi utan ett som ger dig tid att reflektera över året som gått. Här laddar du ner ditt Bokslut 2015.

  Du får även en ny och julinspirerad avslappningsövning. Vem behöver inte en stund för sig själv? 12 minuter, en lugn plats att sitta eller ligga på. Njut!

  Soundcloud kan du ladda ner som app till din smartphone, lätt att navigera till de ljudfiler du vill ha. Framgångsbyrån STHLM. har en samling fina inspelningar att njuta.

  Än en gång, tack för i år och en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi!

  Camilla, Inger & Linda

  Trion (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *