• Kan det bli för mycket kunskap?

  Lånar med tacksamhet, kvantcoach.ru

  Lånar med tacksamhet, kvantcoach.ru

  Jag har ingen aning. Det sägs ju väga lätt. Att lära helt nytt som omkullkastar den kunskap du redan har efterfrågar ett mindset som kan öppna upp, expandera tanken. Att inte känna behovet av att förstå allt. Att låta bli att följa viljan att förstå det nya med den gamla kunskapen. Jag har tackat ja till en påbyggnadsutbildning av min coachkompetens, en som baseras på kvantpsykologi som i sin tur baseras på kvantfysik. Läser att kvantpsykologin klassas som en pseudovetenskap. Följer länken om pseudovetenskap och ser att där under i alfabetisk ordning samlas allt annat jag de senaste åren haft stor nytta av. Chakrasystem, homeopati, NLP, ayurveda osv. Ja då är jag ute i tassemarkerna igen då. Det som använts i årtusenden med stor framgång förkastas av västvärlden och vetenskapen. Fint, jag känner mig som hemma.

  Jag är pragmatiker. Det som fungerar fungerar. Prova först utvärdera sedan fungerar väldigt bra för mig och även för de jag möter i mitt arbete.

  En helg har passerat. Två heldagar med en hel del teori på fysiknivå, jag satt och mindes min 2.a i fysikbetyget på högstadiet… jag satt också och var tacksam för både min akademiska examen som möjliggör kunskapsinhämtning på den här nivån. Samt att efterforska fler teorier väl hemma. Ihop med mina år av träning att inte behöva förstå allt. Tilliten att det trillar på plats.

  Jag har sajnat upp för en termins kurs i ”Quantumcoaching”. Den som håller i ramverket är Georg Zsolnai från Mindmentor. En av mina utbildare då jag klev på resan till coach 2007. Han tar hjälp av Ulrika Nilsson som är stjärna på Kvantfysik och dito psykologi. Ilona som håller i övningar.

  Igår såg jag en viktig film i social media. Jag kopplade budskapet, vädjan till pappor, män, killar, grabbar, till Fjärilseffekten. Här kan du se den.

  Jag kommer att berätta mer.

  Inger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *