• Executive coaching – VD stöd

    IMG_9093-ps_72dpi

    Ibland ringer vi direkt till en VD och berättar om våra coachinsatser. Intresset är stort, nyfiket och öppet för möten. Det finns ett uppdämt behov av coaching hos många VD:ar. De saknar stöd i den egna organisationen, de har en ensam och utsatt position. Bristen på feedback är stor. Att ha en coach som sin egen externa part är ett sammanhang i trygghet, ett sammanhang där de vågar vara sårbara, okunniga, fundersamma och obeslutsamma. Delar vi alla människor har och behöver få ge utrymme till. Det är där, i de öppna, utforskande samtalen med djup som många av de smarta lösningarna finns.

    Vi är gärna ditt stöd, din coach.

    Inger

    Inlägg taggade med ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *