• Lär du nytt eller ger du upp?

    LOGO_ICOACH_multicolor_rgb_WEB (2)Vill du förändra något i ditt liv? Behöver du lära dig något nytt? Tar du beslutet om något nytt, börjar och ger sedan upp för att det inte funkar eller du inte kan det?

    Jag är den otåliga typen. Jag är en dålig förlorare, jag gillar inte att vara nybörjare eller dålig på något. Hittar jag något jag vill göra eller prova så vill jag om inte vara en mästare på det på en gång så åtminstone känna att det här är min grej, min gren, att jag har klar potential. Jag behöver ibland påminna mig om hur lärandeprocessen ser ut då min inställning inte alltid är den bästa. Idag lyssnade jag till en av mina favoriter, Brendon Buchard, han beskriver det precis så som jag tar mig an mina lärprocesser. Ja det vill säga, när jag skärpt mig, tagit ett par snack med mig själv, hittat mitt syfte till varför jag skall lära och lägga till något nytt i mitt liv.

    Gör det varje dag.

    Inger

    Inlägg taggade med , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *