• Tidscoachen och tanken som hade sin gång.

  Dorro rosa

  Här i Stockholm har vi en kvav sommardag, ömsom sol, åska och en liten skur. En del har fokus på att Dorotea uppmanar oss att gå upp klockan 05, andra har snappat upp att det handlar om en livsstil och att strukturera, göra goda val för sin tid. I hennes #Sommarpod får du höra tankar om tid och tankar som har sin gång.

  Dorotea Pettersson är pedagogen som gick i väggen, lärde om, startade företag och blev tidscoach med hela Sverige. Dorotea fokuserar på DIN tid. Den du själv förvaltar och använder. Om du vet din inställning till din tid så blir uppförsbackarna lättare att hantera och berget med saker att göra ter sig lägre. Det är du som har makten över din tid och din inställning till det som händer omkring dig.

  Min podd handlar om hur vi utan att vi vet om det plockar fram saker vi gjorde som barn och använder som vuxna. Den handlar också om vikten av att göra ingenting.

  Dorotea driver företaget THE 5 AM ACADEMY by dorro och har skrivit boken 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil.

  Länkar: www.dorro.se

  Facebook: https://www.facebook.com/se.dorro

  Se mig i TV4 Nyhetsmorgon

  Tack Dorotea för att vi fick lyssna till dina tankegångar, jag älskar bilden i mitt huvud av dig mimandes till Cyndhi Laupers ”Time after time”! Passa på att spana in den här utmaningen på facebook, nästa börjar den 7 september. 
  Inger

  Inlägg taggade med , , ,

3 svar

 1. […] Du hittar podden här! […]

 2. Liv skriver:

  TACK Dorotea! Vilket inlägg. Jag måste nog lyssna om men ingentingstunden tar jag med mig.. nog för att jag meditera och så men ingentingstunden där man bara är med sina tankar känns viktig. Den ska jag se till att få in lite mer kontinuerligt. Ha en fin sommar!

  • Vad roligt att du tyckte om det. Jag tror att ingentingstunden gör stor skillnad för oss. Låta den ge oss kraft. Meditation ger också kraft så se om du kan få dessa att gå samman. Det behöver inte vara två olika saker.

   Kärlek till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *