• Tankar från en balkong – sommarpod

  Sommar 231

  Mina tankar. Från en till en annan. Om njutning i nuet. Om moral, värderingar och hur vi gör våra val. Hur tar vi hand om oss när vi väl valt? Är det okej att vi valde som vi gjorde? Kan vi lära oss att älska oss själva, tack vare och till trots?

  Tankar från en balkong – sommarpod

  Det är jag som är Inger Eriksson. Jag som är glad och tacksam för så mycket och insett att livet är så fantastiskt mycket roligare med den inställningen. Jag pratar inte om en förändring från ett svårt rockstjärneliv (den dystra sorten) utan den där vi går från en vardag där ”varats olidliga lätthet” är det som får oss att sitta kvar, till ett liv i klara färger.
  Jag jobbar med människor i förändring, utveckling och framgång. Jag driver världens bästa byrå med två fenomenala coachkollegor. Jag ser fram emot den här sommaren, för jag har förändrat något som kommer göra skillnad för mig.

  Hoppas du får en fin stund med mig i dina öron 😉

  Inger

12 svar

 1. Liv skriver:

  Ibland när jag läser eller lyssnar på något så slutar jag andas för att jag tycker att det är så bra. Det hände flera gånger under lyssnandet på din pod. Dessutom så kom jag på mig flera gånger att önska att det inte skulle ta slut, du är vilsam att lyssna på och om du nån gång skapar en kontinuerlig pod så kommer jag definitivt att lyssna på den. Känner så väl igen mig i din beskrivning av hur någon uppmärksammar eländet istället för det vackra… för man väljer faktiskt. Det innebär inte att man ignorerar men jag tror ju att där du lägger din fokus så växer den. Tack för en väldigt givande sommarpod, när du började avsluta så tänkte jag att det inte kan stämma eftersom den skulle vara närmare 18 minuter så jag fick lov att kolla att jag inte sett fel, så mycket hade tiden susat iväg i ditt sällskap. Varm kram

  • inger skriver:

   Hur responderar jag på din respons? Jag blir glad och varm, känsla är vad det är. Jag får en go känsla. Jag bara njuter! Igen. Som vanligt! Som min favoritsyssla! Tack Liv! Och snart får vi läsa dig 🙂
   Inger

 2. Tina skriver:

  Vilken varm och härlig pod tack för den.

 3. Lena skriver:

  Vilken fantasiskt varm och härlig pod. Känner igen mig själv i mycket av det du säger. Så tack för att du delar med dig av dina tankar.

  • inger skriver:

   Tack Lena! Igenkänning skapar mycket av tillit och förtroende, tack för att du lyssnar!
   Inger

 4. Aryel Walett skriver:

  Asch. Du är ju bara bäst!

  Med genuin förankring bär du fram dina tankar till mig på ett sätt som välkomnar mig till din balkong fri att vara, tänka och reflektera så som är rätt för mig. En konst utöver det vanliga. Besitter du.

  KRAM!

  • inger skriver:

   Ja vad vet jag. 😀 Bara det jag vet. Tack för öronen dina, det var en go känsla att sitta där och flöda fritt.
   Tack för ögat på förmågan!
   Kram Inger

 5. Johanna skriver:

  Så vackert o fint! Älskar gungningen i ditt sätt att prata❤️ De där små pauserna… Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *