• Låt mig presentera – sommarbloggarna 2015!

  Kräftor på Tynningö 021

  Sommarbloggarna & sommarpoddarna 2015 är här!

  Så förväntansfull jag är inför varje ny säsong av detta! I år räknar vi femte året dessutom, nästan jubileumsläge. Dags att presentera de bloggare och poddare som är klara. Som tidigare år fylls listan på under tiden. Vi har favoriter i repris och vi har nya berättare. Varmt välkomna är ni alla!

  Johanna Nilsson
  Dök upp i mitt liv som kollegan med den unika närvaron. Den som ingen går miste om. Idag är Johanna min vän. En av de personer som gör mitt liv rikt. Hon har en stark dragning till drömmar, både de man knapprar på och de man drömmer om dagarna.

  Dorotea Pettersson
  Dorotea Pettersson är pedagogen som gick i väggen, lärde om, startade företag och blev tidscoach med hela Sverige. Dorotea fokuserar på DIN tid. Den du själv förvaltar och använder. Om du vet din inställning till din tid så blir uppförsbackarna lättare att hantera och berget med saker att göra ter sig lägre. Det är du som har makten över din tid och din inställning till det som händer omkring dig.

  Mats Goldberg
  Mannen jag lärde känna under mitt första år som företagare och affärsnätverkare. Han lotsade mig med stor omtanke genom dessa nya utmaningar. En då mångsysslande och engagerad entreprenör. Idag en engagerad far som bor norröver med sina barn, är lärare, spökskrivare och mycket mer. 

  Jeanne Johansson
  En av dessa jordade kvinnor med tydlig kontakt med andlighet och energi som jag finner runt mig. Vi har ännu inte setts irl, vi vistas i samma kretsar dock. Både live och på facebook. Yoga är en av hennes många strängar.

  Liv Öström
  Som likt sitt namn andas Liv liv. Bjuder en god energi, ord jag minns från förra sommaren gav läsaren vackra bilder, bilder som tog oss med in i Livs tankevindlingar. En gåva till den som läser. Nyfiken på vart hon tar oss med denna gång är jag.

  Martin Lange
  För hundra år sen jobbade vi ihop. Vi åkte till Mora ihop och tog körkort. Martin som byggde ett system för att hålla koll på tipsspelen på vår Konsumbutik byggde vidare på den kompetensen. Vi återsåg varandra för ett par år sen och hans resa och den man han blivit fascinerar mig. Undrar vad vi får läsa?

  Aryel Walett
  Min soulsister. Min vän och kloka supporter i livet. En av de mest generösa och påhittiga företagare du kan hitta och följa i Social media. Har du inte ”gått på energipromenad” med Aryel än så rekommenderar jag det varmt efter detta. Aryel kommer med en pod. Den vill du njuta.

  Jonas Mandelstam
  Jonas ”Mandelkakan” Mandelstam. Jag är ovetandes. Han kommer via en gemensam vän, han uttrycker att det ska bli spännande att skriva. Jag känner honom inte. Än. Extra välkommen!

  Tiina Mokvist
  En av mina coachkollegor. Som sökte coacher att prata business med när hon kom till Sverige från England. På den vägen är det. Tiina har givit mig en av de där riktigt bra och viktiga kontakterna så henne vakar jag lite extra över. Nu ska vi få ta del av en personlig resa.

  Tina Persson
  Hälsoinspiratören från Luleå. Hon skriver små fina böcker med klokskaper i, inte större än att du kan ha dem i handväskan eller lätt skicka till en vän. I år får vi en berättelse om något som nyligen upplevts, något som berör oss alla.

  Anna Numell
  2013 skrev Anna en #sommarblogg som beskrev lärandet ur en mängd aspekter. Hur hennes sätt utmanade det akademiska. Och som jag minns, vann så mycket mer. Anna sprudlar av kärleksfull energi i möten. Hon har en skön humor och jag gillar när hon skrattar.

  Karin Holmberg
  Den kära coachkollegan i söder som för mig är känd som en överraskningarnas kvinna. I brev till mig har det både kommit bok om att springa och Fläderblommor. Ja, Fläderblommor. Och ett skrivmaskinskrivet recept. Vad månde vi få läsa för spännande denna gång. Eller lyssna.

  Inger Eriksson
  När andan faller på och ett tomrum i flödet av #sommarbloggar och #sommarpoddar uppstår, då kan det hända att även jag skriver eller pratar in något. I sommar gjorde jag det två gånger.

   

  Vi hoppas att du ska njuta av årets berättelser i blogg och podform. Väcker de sugen till en egen berättelse, tveka inte att höra av dig. Finns det hjärterum finns det stjärterum.

  Mitt tips är att du laddar ner Soundcloud som app till din smartphone, där kan du lätt följa Framgångsbyrån STHLM. och få del av #sommarpoddarna

  Inger

   

   

2 svar

 1. Johanna Nilsson skriver:

  Grattis Inger till jubileet! Hurra, hurra hurra. 5 år låter ju som en alldeles utmärkt anledning att fira dig och ditt sommarprojekt med sommarbloggarna. Jag är så glad och tacksam få vara med. Kram från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *