• Jag, en säljare.

  Från ångest och skamläge i måndags, till nöjd, glad och med längtan tills imorgon bitti när det är dags igen.bubbelglas

  Den senaste tiden har mycket och många varit delaktiga i det som har gått så bra idag. Insikten av vad all marknadsföring gjord  i social media, i Metro, på en sida för utbildare, nätverkande och så vidare – väckte mig rejält under förra veckan. Det räcker inte. Det bygger varumärke, det skapar en publik, gillare och följare men det ger för få kunder. Jag har undvikit direkta säljkontakter. Jag förhalar ringandet. Jag gör det men jag tappar sugen och sen går det oceaner av tid till nästa gång. Helgen innehöll sanningsenliga samtal om företagandet. Måndagen innehöll en fika med en luttrad säljare som jobbar med utbildningar och coaching i ämnet, varandet och görandet.

  Så idag klev jag och Linda in på Framgångsbyrån med lite skak i knäna. Strax efter oss ko m Niclas. Kaffe och lite attitydsbataljer senare satt jag på min stol och ringde genom mina listor. Handledning var mitt fokus för mötesbokningen. Efter 4 gjorda samtal hade jag 1 möte bokat!! Wohoo!! Kling kling!! Till lunch var 12 nummer slagna, pratat med 5 rätta kontakter och bokat 3 möten. Jag är asnöjd! Vad har jag gjort annorlunda? Jag skapade momentum. Jag tog min uppgift på allvar. Jag hade två kollegor i ett rum nära mig, för pepp, för feedback och för att fira resultatet med!

  Imorgon klarar jag mig på egen hand men mentalt är de där. Mina säljkompisar!

  Jag är stolt och nöjd med mig själv! Trött, riktigt trött i skallen och nu blir det yoga = belöning!

  Inger

  88 av #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *