• Tur i oturen

  Vem har du i ditt liv

  Är blott en rubrik som passar ett av dagens samtalsämnen. Och att det inte ofta handlar om huruvida du har tur utan ditt uttryck för något som just hände och hur du ser på det.

  Nåväl. På vägen hem ikväll rasslade dagens stunder, intryck, möten och händelser på och som en rubrik i mitt huvud såg jag ”blöt regn kall”. För så var flera timmar i dag för mig. Jäkligt blöta och kalla. Under hela hemfärden smsade jag med en god vän. Alla rader innehöll omtanke, kärlek, intresse och tacksamhet. Det här väckte verkligen tacksamheten inom mig och hela min dag spelades upp igen, utan rubriken med kalla blöta fötter. Min dag har varit fantastisk.

  Jag åt frukost med en underbar kvinna som har ett förhållningssätt till livet som ger mig möjlighet att uttrycka sarkasmer och irritation och hon kallar det passionerat. Hur kan jag inte vara tacksam för det? Vi skrattar och lyssnar, pratar och njuter.

  En timmes yoga därefter och ett samtal från en presumtiv deltagare till sommarkursen. Nyfiken, modig, klok och så sugen på att göra något riktigt bra för sig själv. Hen ser jag fram emot att träffa i sommar.

  En god lunch och samtal med en äldre man jag hjälpte, han flirtade med mig innan vi skiljdes åt! Hur ljuvligt är inte det?

  Osteopaten som alltid får mig på gott humör vände och vred på mig så det kändes, säger avslutningsvis, Madame Eriksson, you are so much better! Your spine is actually moving without obstruction..! Oj… jag är så lycklig!

  Ut i hällregnet, möter Camilla med sin rara Millie Toy och vi landar efter en utflykt väl på Elverket och njuter samtal, mat och dryck. Tillökning efter ett par timmar av Linda. Mer berättelser från filmvärlden och livet. På vägen hem har jag sedan den långa smskonversationen, ler oavbrutet av plingen (eller Sherwoodskogstruddelutten) och orden. På facebook läser jag sedan om min ”låneunges” stolta rader om sig själv och sitt skolår som nu är till enda. Hon är stolt, glad och nöjd över sig själv! ”Känner sig fenomenal” skriver hon. Mitt hjärta svämmar över! <3 Den bästa presenten till sig själv är att var riktigt stolt över sina egna bedrifter. Jag är också så stolt över henne och så glad för hennes skull.

  Tacksamhet är en god huvudkudde!

  Inger

  79 av #blogg100

  Inlägg taggade med , ,

Ett svar

 1. Linda Örtengren skriver:

  Bäst idag – Den bästa presenten till sig själv är att var riktigt stolt över sina egna bedrifter!

  Tack Inger!
  Glad du finns i mitt liv 🙂

  Kraaaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *